Zéró kalóriás, tofus-zérós, innovatív hazai: kicsit más szempontból vizsgáljuk a „diétás” tésztákat és a tésztavilágot úgy általában. Járhat kéz a kézben magas tápanyag- és alacsony szénhidráttartalom?
Mai modern világunk igen népszerű témájává vált a korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás. Szinte mindenhol olvashatunk, hallhatunk róla és igyekszünk (vagy legalább szeretnénk) legfőbb pontjait betartani. Az egészséges táplálkozás nem jelent mást, mint a szervezet számára szükséges és a bevitt energia, tápanyagok közötti egyensúlyt.
Mi kell hozzá, hogy erős legyen a gyengébb nem? Bár az egészséges táplálkozás egyre elterjedtebb, a csajok közül sokan még mindig kihagyják a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat az étkezésükből.
Szó sincs megvonáson alapuló diétákról vagy éppen őrülten fájdalmas gyakorlatokról. Hat egyszerű tippünket könnyedén betarthatod!