Mitől jó egy étterem, és mitől rossz?
Mindig is érdekelte, hogy tesztelnek az étteremellenőrök? Hogy mitől függ, hogy jó értékelést kap egy étterem? Egy két Michelin-csillagos olasz séffel teszteltük végig titokban Budapest éttermeit, és közben leesett az állunk.Interjú Dr. Seffer István plasztikai sebésszel
„Az implantátumokat fel fogják váltani az autológ sejtekkel és szövetekkel történő megoldások, ami gyakorlatilag a saját zsírszövet átültetését jelenti. Be tudjuk csapni a zsírsejteket, hogy ne vegyék észre a helyváltoztatást, és ne szívódjanak fel, azaz úgy viselkedjenek mintha eredeti helyükön maradnának. Vágás nélkül lehet dolgozni vele, csak pár tűszúrás az egész műtét. Ráadásul ez sokkal olcsóbb, mint az implantátumos módszer. 300-350 ccm-et lehet betölteni, és ha igény van rá, akkor még lehet rátölteni. 3-4 hét elteltével alakul ki a végső forma. Ráadásul ezt nem kell újra műteni, míg az implantátumokat 10 évente cserélni kell, még akkor is, ha nem okoznak panaszt.”Felfedi arcát Kovács Lázár szeretője
cupoj | 2010.08.12. 15:47:59Hát, kár volt felfedni az arcát, mert bűn ronda! :DA 10 legkreatívabb gasztronómiai szakember
Grex | 2010.03.08. 16:29:55..én a tíz legkreatívabb magyarra lennék kiváncsi........
Top séfek tippjei a tökéletes karácsonyi vacsorához
Diana hercegnő óvszeres képeslapot írt a séfjének!
Erunder | 2008.11.13. 18:52:13Azért az alsó sorból jobbról a 4-ik is elég durva