Furcsa dolgok, amiket a szervezet hidegben produkál
Gondolkoztál már azon, hogy miért leszünk libabőrösek, ha fázunk, vagy miért is merevednek meg a mellbimbók? Íme, mit művel a szervezetünk a hidegben, és miért.Adj békét, uram, de főleg az önjelölt kritikusoknak!
Dobhártyaszaggató tapsvihar, üdvrivalgás, sok száz pár láb elefántcsordaszerű dobogása… – ez fogadta a színészeket, no meg Alföldi Róbertet, Szörényi Leventét és Bródy Jánost szombat este a Papp László Sportarénában, az István, a király után. Fura, hogy életem egyik legmeghatározóbb, libabőrös színházi élménye sokak szerint minimum nyilvános kivégzést kíván.Hetente kétszer szaunázik a liba
1boszi | 2011.05.04. 18:55:01Jó neki..Libanon & Baalbeck - egy misztikus hely a világon
Isteni házi libamáj 1 óra alatt - hogy csináld?
Grex | 2009.01.01. 22:59:23csak az lesz az igazi aminek a külső része nem ég meg(én nem grillezném,de ez saját vélemény....)....libahájban kell sütni,és lekapcsolni a tüzet alatta időben,had hüljön ki a zsírban,az kihúzza belőle a maradék vért,és nem perzselődik meg a máj sem ,ha már nem véres,és a színe csak picit barnult az az igazi....a postképen szereplő májat egy vendéglőben sem szolgálhatnák fel így...libamájként meg pláne nem...koleszba jó a csirkemáj baconbe tekerve,madársaláta ágyon,fűszeres steak burgonyával,vagy burgonyapürével amibe egy pici szerecsendiót reszeltünk...kítűnő kaja,és nem kerül a csiremáj kilója 6000ft-ba....