Mitől jó egy étterem, és mitől rossz?
Mindig is érdekelte, hogy tesztelnek az étteremellenőrök? Hogy mitől függ, hogy jó értékelést kap egy étterem? Egy két Michelin-csillagos olasz séffel teszteltük végig titokban Budapest éttermeit, és közben leesett az állunk.Mire jó a steril ételfotó?
Ha lenne az internetes szerkesztőknek valamiféle szakmai egyesülete, most jól kiraknák a szűrömet belőle. Mert én bizony azt mondom, hogy a beállított és agyonretusált kajaképeknek az égvilágon semmi értelmük nincsen.Milliókat is érhet, a megtalálóját mégsem érdekli, mi az?
10 tipikus gasztroblogger húzás
Így készül a Cézár-saláta
Hogyan állapítja meg orvosa a refluxot?
Kihagyhatatlan ételfesztiválok Európában
Kathy | 2010.07.13. 18:03:26Na és hol marad a karcagi birkafőző verseny??????????? Nem tudják ezek, mi a jó..... :DDDDDA 10 legkreatívabb gasztronómiai szakember
Grex | 2010.03.08. 16:29:55..én a tíz legkreatívabb magyarra lennék kiváncsi........
A legjobb jazzbarlang a városban
papaluige | 2009.11.06. 13:47:00hát ide egyszer elmegyek az tuti!