Lett már jellegtelen vagy kellemetlen a flan vagy a panna cotta, mert partnere nem a szokásos tejszínt vásárolta? Ne hibáztassa őt ezért, aki a tejszínek világában el akar igazodni, kénytelen a Magyar Élelmiszerkönyvet betanulni. És azt még akkor sem fogja tudni, melyik habtejszínből nem lesz hab sohasem. Most mindent megmutatunk.
Ma már szinte nem nyílik úgy új hely Budapesten, hogy ne lenne benne valami kézműves. A szlogent mindenre ráhúzzák – a sörre, a fagylaltra, a péksüteményre, a tejtermékekre, a csokoládéra, és a kolbászra is...
Amit megeszel, közvetlenül hat a vércukorszintedre. Éppen ezért a kettes típusú diabétesz megelőzésében és az állapot javításában kulcsszerepük van a bevitt élelmiszereknek. Milyen finomságok segítenek benne, hogy elkerüld vagy könnyebben kezeld ezt a kellemetlen tünetekkel járó krónikus betegséget?
Az antioxidánsokban gazdag fogások hozzájárulnak, hogy egészségesen ragyogj. Mit kell enned és innod, ha ki akarod cselezni az idő múlását?