Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Monique Lime 2010. 02. 03. 11:42 | #12
Gyere Te is. Valakinek mosogatnia is kell... :DDDD
Előzmény: Derill (10) 0 VÁLASZ
CrazyLime
CrazyLime 2010. 02. 02. 21:19 | #11
Majd gondolunk rád :D
Előzmény: Derill (10) 0 VÁLASZ
Derill 2010. 02. 02. 21:01 | #10
na én meg enni szeretek, ugyhogy a nagy főzőcskében gondolhattok rám is :D
Előzmény: Monique Lime (6) 0 VÁLASZ
CrazyLime
CrazyLime 2010. 02. 02. 15:58 | #9
Húú de izgi, na majdcsak kitalálunk valamit ;)
Előzmény: Monique Lime (8) 0 VÁLASZ
Monique Lime 2010. 02. 02. 15:56 | #8
Amit csak akarsz! :) De főzőcskézhetünk kettesben is... ;)
Előzmény: CrazyLime (7) 0 VÁLASZ
CrazyLime
CrazyLime 2010. 02. 02. 15:52 | #7
Hajjaj, jövőhét vasárnap megyek is hozzád, mit főzöl? ;P
Előzmény: Monique Lime (6) 0 VÁLASZ
Monique Lime 2010. 02. 02. 13:35 | #6
Abszolút egyetértek. Részemről a poros és tablettás dolgok integethetnek is nekem az utcán, akkor sem kell. Imádok főzni, és állítólag tudok is. ;)
Előzmény: Grex (5) 0 VÁLASZ
Grex 2010. 02. 01. 21:37 | #5
...csak ha hagyjuk magunkat lebutítani........nekem az a meggyőződésem,hogy vannak dolgok amire időt KELL szánni hogy abból valami jó végtermék legyen....sok mindent lehetne itt említeni,de mivel itt éppen a a jó étel ,és a jó ital(bor...)a téma ,hát most ahhoz....én a gyerekeimet arra nevelem hogy minden ami házi készítésű az mindig jobb,ízletesebb mint az amit nagyüzemben sorozatban franchise rendszerben, gyorsan összekeverve,emészthetetlen összetevőkből gyártanak három műszakban a világ másik felén nekünk a fogyasztóknak.Lehet az sütemény,húskészítmény bármi...pont ezért mi mindent úgy szerzünk be hogy az megbízható helyről(lehetőleg helyben) legyen.A főzésnél pedig arra törekszem hogy minden féle ételről legyen fogalmuk, és ha majd saját háztartásuk lesz tudjanak különbséget tenni,és nemet mondani az olyan elfuserált semmilyen formában a csomágoláson megjelölt képre nem emlékeztető állagú ételekre mind mondjuk a porlevesek,meg az úgynevezett alapporok....ha valaki rendszeresen főz az tudja hogy egy egyszerű levest kb 20 perc alatt meg lehet főzni friss vagy fagyasztott hozzávalókból....egy por leves:15 perc ....ízben fényév különbség időben csak 5 perc plussz ráfordítás.......a porból készült borok ez egy vicc....mikor versenyezhetne egy Szepsyvel, Bockkal,vagy Günzerrel egy instant valami...... limopor kontra Veuve Clicquot Ponsardin......
Előzmény: Monique Lime (4) 0 VÁLASZ
Monique Lime 2010. 02. 01. 14:46 | #4
...és az a nagy büdös helyzet, hogy ez így is van. Bakker, eljön még az az idő (vagy már itt van?!), amikor megterít a család otthon, és minden tányérban lesz 1-1 tabletta. Vagy: minden tányérban por, és felszolgálják mellé a forró vizet. :S

Borzasztó, de tényleg.
Előzmény: Grex (3) 0 VÁLASZ
Grex 2010. 01. 30. 13:07 | #3
....csinálj egy instant rókagomba krémlevest.....,aztán egy kolbászos tepsis burgonyát alapporból....,aztán egy 2006-os Gere Kopárt instant borporból.....a vacsora elkészítési ideje:kb 15 perc.Jó étvágyat.........
CrazyLime
CrazyLime 2010. 01. 30. 00:44 | #2
Tablettás bor? :D
tndrkrlylny 2010. 01. 29. 18:49 | #1
rendkívül finom lehet... és azért elég meredek dolog az instant kávé és eközött párhuzamot vonni...