Persze, hogy lehet utazni. Egyrészt: ételallergia <> utazásallergia, másrészt pedig a felkapott túristahelyeken azért lehet kapni "normális" "európai" kajákat is, amiket megszokott az ember. Köztük nagy eséllyel talál olyat, amit itthon is szokott enni.
Jah, meg hát vigyen allergia elleni gyógyszert :)
Elég sok mindenre allergiás vagyok, de eszembe nem jutna emiatt nem utazni.
Nekem ételallergiám van....Liszt pl. és cukorbeteg is vagyok!
A diabétesszel nincs gond,szinte azt eszel,amit akarsz......de a liszt az még annyira nem megszokott dolog,hogy legyenek gluténmentes kajáldák...így marad a grillezett csirke és hasonlók,ami viszont egy idő után unalmassá válik. Szólni kell a pincérnek,és ha rendes,ő meg szól a szakácsnak,h ha lehet lisztmentesen készítse a kajádat! Ennyi!
nem szabad félni,szólni kell,legfeljebb azt mondják,nem lehet! Akkor meg köszönjük szépen,és továbbállunk! :D