Mélytengeri nagy zabálás
Így csinál belőlünk drogost az élelmiszeripar
Miközben az élelmiszeripar fantasztikusan képzett vegyészek és szuperízlelők hadseregével munkálkodik azon, hogy rávegyen minket a minél nagyobb zabálásra, szépen hazavágja az ízérzékelésünket...Amerika...
baat | 2011.04.20. 12:51:32FERROBOND ! Az Ön ragasztója :D
Csalánzabáló verseny.
„Only in England. :D Makes me proud.”noldika | 2009.01.23. 01:22:37ha de az mergezo...mostmar m1:D:D
Milk Gone Wild
A kezdeti mókázásból (Girls Gone Wild paródia) kicsit keményebb hangvételbe csap át a videó. Jó hambi zabálást!punyukli | 2007.05.21. 09:09:07Kedves Magura! Szerencsére még él a nagymamám, tart disznókat, és SZERETETTEL(!!!) neveli és eteti őket amig le nem vágjuk őket. Abból szoktunk szalámit csinálni. Mi vágjuk le, a tölteléket a saját kezemmel keverem be. Érdekes módon a hízlalás időszaka alatt, nem szoktam hobbiból a malacokat sokkolóval sütögetni. Nem vagyok naiv, persze, hogy ahhoz hogy húst ehessek az állatnak el kell pusztulnia. De ha szerinted ez a videó erről szól akkor rendesen sötét vagy! Szerinted a kisborjú szórakozásból való sokkolása természetes velejárója annak hogy húst együnk?!?! Mert szerintem qrvára NEM. Úgyhogy a véleményem továbbra is fenntartom.
Viszont miért újdonság ez? A chips-csoki-ropi féle kaják mindig is ilyenek voltak. Ha az ember elkezdi enni a csipszet, nem tudja abbahagyni, aztán csokit kell rá ennie, aztán arra meg csipszet. De anyu is ezt csinálja otthon, amikor valami sütit csinál, tesz bele sót, cukrot, meg ami kell, ahhoz, hogy finom legyen. Mert az a lényeg, hogy finom legyen, és együnk még. Kicsiben is, ipari méretben is.
Az holt egyértelmű, hogy nagyon sok ember nem azért eszik, mert éhes, hanem mert a felturbózott ízekkel akarja kényeztetni magát, tényleg mint ha csak drogos lenne (chips zabálás továbbra is). Unatkozik, boldogtalan, kell egy kis öröm, és a mesterséges ízek, vagy a természetesek is akár, örömforrásként jelentkeznek. Viszont már 2000 éve is használtak ilyeneket a rómaiak, csak ők valami fonnyasztott erjesztett rohasztott hal levét használták, amitől állítólag mindennek fenséges íze volt, és jó drágán is adták. Szóval nem újdonság ez szerintem.
Amúgy meg nem az élelmiszeripar csinál ezzel belőlünk drogost, hanem mi magunk nem tudjuk visszafogni magunkat. Jó dolog ráfogni másra, hogy bakker hát csak azért zabálok, mert ízfokozók vannak a kajában. Ja mert amúgy nem zabálnék mi? (oké mondjuk répát tényleg ritkán zabál az ember marokszámra)