most értem haza melóból.....l
Szóval, volt olyan,hogy a csirkecomb nem épp az ehetö állapotokat mutatta , de azért bement sütöbe aztán ki a büfébe ... mi meg csak röhögtünk bent , hogy ez a gazdag kliensek kajája, az olyan csóróknak mint mi nem való.....
persze van szárított hús, ami azt jelenti ,hogy a fagyasztóban a polcok alatt rejtözködik egy 1.5 kg-os hús, ami ott a sötétben szublimál vagy egy évig, amíg felfedezik , az is megy a pörköltbe , ott majd megszívja magát vizzel...
Meg a reggeli rántotta amit senki a konyháról nem eszik meg, mivel nem tojásból van, valami folyadék egy 10 literes zacskóban amiböl varázsoljuk....
És a konyha mottója : semmi nem mehet kárba......szóval ami maradt a büfében , az megy bele a másnapi frissbe.....
Mindez egy ****-os szállodában egy spanyolországi üdülövárosban a mediterrán partján......
Azaz (nagy levegő...): szabóbogár, botbonák, napféreg, büdöspanna, tűzi poloska, boda bácsi, katóféreg, boda, papbogár, katonabogár, bödecske, fülbemászó, halálfő, Istenbogárkája, kőkiverő, misemondó bogár, vörösbogár, Isten tehene, kozákocska, svájci, napköltő, tűzi rovar. Mind közül a legkifejezőbb az, ami nem túl szalonképes, de a legtöbbször látott tevékenységére utal: b*szóbogár.
Néha rosszalkodik a hársfákon. Egy, a NASA által készített szupertitkos felvétel a mindennapi dolgairól:
És még egy idézet: "... a hím másfél órán át gyakott egy nőstényt. Néhány perc után egy másikat 15 perc alatt intézett el. Gyorsan regenerálódott és még megpróbált meghágni egy lárvát" (Winkler Róbert: Nagyvárosi természetbúvár) nagyon korrekt kis könyv, javaslom!
Szóval, volt olyan,hogy a csirkecomb nem épp az ehetö állapotokat mutatta , de azért bement sütöbe aztán ki a büfébe ... mi meg csak röhögtünk bent , hogy ez a gazdag kliensek kajája, az olyan csóróknak mint mi nem való.....
persze van szárított hús, ami azt jelenti ,hogy a fagyasztóban a polcok alatt rejtözködik egy 1.5 kg-os hús, ami ott a sötétben szublimál vagy egy évig, amíg felfedezik , az is megy a pörköltbe , ott majd megszívja magát vizzel...
Meg a reggeli rántotta amit senki a konyháról nem eszik meg, mivel nem tojásból van, valami folyadék egy 10 literes zacskóban amiböl varázsoljuk....
És a konyha mottója : semmi nem mehet kárba......szóval ami maradt a büfében , az megy bele a másnapi frissbe.....
Mindez egy ****-os szállodában egy spanyolországi üdülövárosban a mediterrán partján......