Egy szippantás és már indulok is. :)
BubbleWrap
revans | 2009.07.27. 17:33:24Ájlávolom ilyenböl minnél több kéne.
Csillogjon az a csomag... :D
TeamCo. | 2009.07.06. 22:02:52az egyetlen dolog ami zavar a válaszodban az az, hogy nem tudom mit jelent a megántani. amúgy minden OK
- Mai önvédelmi posztunkban bemutatjuk az alsó-madárfogás technikát. A feladat nem túl bonyolult, talán a "kikapok egy tányért az alsó szekrényből" mozdulatra hasonlít, azzal a különbséggel, hogy itt nem egy lapos tárgyat ragadunk meg, hanem közvetlen a "csomagot" vesszük kezelésbe. Talán elméleti síkon ennyit, mert a gyakorlati szemléltetés sokkal hasznosabb. :)varazs | 2009.05.19. 14:23:00Jè..
Hogyan zárd össze a chipses zacskót, hogy az ne boruljon ki...
konvejor | 2008.10.22. 09:22:44A Lays-es zacsi már originál félig van :D
Lopásgátló zacsi szendvicshez
Laci | 2008.09.22. 23:11:49Csak egy zacsit kell szerezni, majd kb. egy hétig táskában felejteni az uzsonával (minél tovább, annál jobb). Ha az ember nem dobja el a zacskót, vigyáz rá, nem csak újrafelhasználható, de örökzöld is marad.
Szerintetek a kis csirke feje a gáz vagy a nagyé?
Zizé | 2008.07.12. 22:32:17Mit is mondjak?Hmmm... Ha választanom kellene akkor inkább a csirkét húznám ki a zacskóból mint a gyereket!
Itt egy olcsó megoldás a ronda nőkre... ;)
Drevway | 2008.07.13. 10:00:45Kopasz, a feléért még mindig pofon jár :D
Vodka a tubusban
A 10.5% alkoholtartalmú szeszesitalt áfonya, citrom, és "energia" ízesítésben lehet kapni. A Go Wodka Extreme első ránézésre nem különbözik egy fogkrémes tubustól, ebből kell kiszopogatni az alkoholos italt.Bonus cikk: ehető vodka és gin-tonik zselé.
Itt pedig a hírhedt vodka zselé receptje, amitől állítólag nagyon könnyen be lehet baszcsizni. ;)
Hozzávalók: 2 zacskó tortazselé/aszpik, fél lityó vodka, 2 evőkanál cukor. Elkészítjük a zselét (a zacskó hátulján rajta van, hogyan kell), de az előírtnál 20%-al kevesebb folyadékkal. Amikor készen van, egy téglalap alakú edénybe töltjük, de jégkockatartókba is lehet. A cukrot elkeverjük benne, majd 2-5 percet állni hagyjuk, míg le nem hül, de még nem dermed meg. Ekkor adjuk hozzá a vodkát és óvatosan elkeverjük, hűtőbe rakjuk. Megdermedés után 2x2cm-es kockákra vágjuk föl és mignon-os papíron tálaljuk. FIGYELEM: 3-4 kocka = feles!vöri | 2008.05.24. 17:34:24ez nagyon tuti, ilyet én is toltam (:
Egy "rendkívül hasznos" japán találmány kutyatulajdonosoknak!
rivaul | 2008.04.04. 01:59:24A csivava esetén te veszed a hátadra a táskát s abba megy a kis patkány ott szarhat is kedvére senkit nem zavar :)
De úgy tudtam te csak zöldet szívsz:http://www.youtube.com/watch?v=W-xKUU5sWS4&feature=related