Vona Gáborral reggelizhet(ett) a jobbikos szelfiverseny győztese
Karon ülő gyermekkel, miskolci képviselőjelöltes és vonagáboros szórólappal, s persze elmaradhatatlanul csücsöri szájjal nyerte meg egy fiatal kismama a Jobbik kampány előtti szelfiversenyét. Nem volt könnyű dolga, hiszen lufival pucsító lánykák, nácított kisbabák, magyar zászlóval pózoló fiatalemberek, illetve nemzeti érzelmű macskák is ringbe szálltak a pártelnökkel közös reggeliért.3m3ricus | 2014.04.30. 09:53:05Mi a gond? Mi nem igaz abban, amit leírtam? Vagy a "kurvanagymagyarok" már magyarul se tudnak?„Ez nem igazságos, te sokkal többet eszel!” :)
Nas | 2014.04.27. 21:15:53Hehehe. Direkt nem azt írtam, hogy rég a tányéromban lenne, mert az gondoltam, túl magas labda, de úgy látszik, nem lehet megúszni ezt a "poént". Nagyon eredeti. :)
„Fióna, ne állj szóba mindenféle lámával!”
Álompasi
Minek ide jelzőlámpa? ;)
K214 | 2014.04.24. 16:34:08Én voltam az araboknál, igaz csak északon, Tunéziában. És igen, ami nagyon tetszett az, ahogy közlekednek. Egyetlen közlekedés lámpát se láttam, táblát sem sokat. A szondát nem ismerik (mert ugye muzulmánok és nem is nagyon isznak). A gyalogosok úgy sétálnak át a kocsik között, hogy amint átérnek a kocsi már el is ment mögöttük. Itthon így mennék át egy kocsi előtt tuti ledudálna az útról, hogy mit képzelek magamról.
Főzés - ahogy még nem láttad!
velo | 2014.04.23. 22:11:44te hányszor dugtad már hóba?
Így csinál belőlünk drogost az élelmiszeripar
Miközben az élelmiszeripar fantasztikusan képzett vegyészek és szuperízlelők hadseregével munkálkodik azon, hogy rávegyen minket a minél nagyobb zabálásra, szépen hazavágja az ízérzékelésünket...lilaflexninja | 2014.04.22. 08:59:15Még nem olvastam el a cikket, szóval nem tudom, hogy milyen kajákról van szó, de nagyjából minden kajában vannak ízfokozók, ha nincsenek, akkor is vannak (só, cukor dögivel), úgyhogy ez a hátrányos és közmunkás gyerekeket is érinti.
Viszont miért újdonság ez? A chips-csoki-ropi féle kaják mindig is ilyenek voltak. Ha az ember elkezdi enni a csipszet, nem tudja abbahagyni, aztán csokit kell rá ennie, aztán arra meg csipszet. De anyu is ezt csinálja otthon, amikor valami sütit csinál, tesz bele sót, cukrot, meg ami kell, ahhoz, hogy finom legyen. Mert az a lényeg, hogy finom legyen, és együnk még. Kicsiben is, ipari méretben is.
Az holt egyértelmű, hogy nagyon sok ember nem azért eszik, mert éhes, hanem mert a felturbózott ízekkel akarja kényeztetni magát, tényleg mint ha csak drogos lenne (chips zabálás továbbra is). Unatkozik, boldogtalan, kell egy kis öröm, és a mesterséges ízek, vagy a természetesek is akár, örömforrásként jelentkeznek. Viszont már 2000 éve is használtak ilyeneket a rómaiak, csak ők valami fonnyasztott erjesztett rohasztott hal levét használták, amitől állítólag mindennek fenséges íze volt, és jó drágán is adták. Szóval nem újdonság ez szerintem.
Amúgy meg nem az élelmiszeripar csinál ezzel belőlünk drogost, hanem mi magunk nem tudjuk visszafogni magunkat. Jó dolog ráfogni másra, hogy bakker hát csak azért zabálok, mert ízfokozók vannak a kajában. Ja mert amúgy nem zabálnék mi? (oké mondjuk répát tényleg ritkán zabál az ember marokszámra)
Étkezés előtti ima... ügyesebbek még el is pakolnak maguk után. :)
Szancso | 2014.04.14. 19:55:53Mindennapi kutyakajánkat add meg nekünk ma! :)
Szóval ilyen a negatív kalóriás étel? ;)
Szancso | 2014.04.10. 18:21:41Norbi Update. ;)
Hajléktalanszállóból luxus étterem egy estére
norbertvincze | 2014.04.02. 02:31:43teccik :)