Nem kell ide hámozó...
Igazságos Izom Tibor | 2013.03.07. 21:58:16Grapefruit hámozás hogy nézhet ki?„Egyél, nekem nősz nagyra, szentem!” ;) (József Attila)
Susanne Eman (33), aki célul tűzte ki, hogy ő lesz a legkövérebb a világon, férjhez ment. Egy szakácshoz. Állítja, kapcsolata Parker Clackkel (35) egyszerűen tökéletes. „Kapcsolatunk az égben rendeltetett el” - mondja a nő - „Én imádok enni, Parker pedig főzni. Segít nekem elérni a célomat, azzal, hogy táplál.” A kétgyermekes családanya jelenleg 343 kilót nyom és ennek a súlynak a duplájára kívánja felzabálni magát, amivel világrekordot dönthetne.közlegény | 2013.01.06. 14:49:10Nem is nagyon hagy helyet maga mellett, szétfolyik az ágyon és bekebelez, mint egy óriásamőba. :)
Ehető szakácskönyv ;)
Szancso | 2012.05.23. 18:29:36Mi minden nap szakácskönyvből eszünk.Csak már kevés lap van benne.
Nem baj,süteményes könyvünk is van. :D
Mit sütsz kis 炒锅 宏-沙门氏菌?
brier | 2012.02.08. 10:22:05jol elvan ez a lényeg
Hmm... guszta! ;)
lb7 | 2011.05.16. 08:12:40Szánalmas...
Vegan Black Metal Chef
Csatanikinga | 2011.05.14. 22:07:53Pedig nagyon jó :)
Desszert, amitől garantáltan beindulsz. ;)
Magyar cikk. Szerintem Kolumbiában más "érdekes dolgokból" is csinálnak desszertet... ;)Nusihusi | 2009.11.17. 04:57:18Azt hittem elsőre, hogy olyan színe lesz, mint a postképen:P
Konyharobot. Szó szerint. ;)
revans | 2009.07.11. 14:12:04Nagyon teccett az a tálcarobot meg amelyik vadul szeletelte az uborkát :)
Gondolom már alig vártatok erre a könyvre: Ondó alapú receptek.
iw84u4t | 2009.01.09. 15:59:17Igen tudom és mondhatom, amióta 10-15 éve olvastam azt a cikket erről a témáról, nem győzök eleget hálálkodni a fennvalónak, hogy én nem egy ilyen természeti nép közepébe születtem bele...:) és nagy valószínüséggel ez a maradi prüdség az oka annak is, hogy például nem ugrok fejest a pisi-kaki szex, prosztatafejés, meleg büszkeség napi felvonulások és egyéb modern örömforrások nyújtotta frenetikus gyönyörökbe sem...:)
Alkeszoknak itt egy forradalmi újítás: az ehető martini. :)
Mondjuk mi ezt már tizensok éve kitaláltuk a sárgadinnyébe fecskendezett vodkával... ;)rezlavor | 2008.06.19. 10:54:39http://en.wikipedia.org/wiki/Molecular_gastronomy
http://www.youtube.com/watch?v=RhfDr0_VL1M
http://www.youtube.com/watch?v=TjfsgHY-1HQ
gasztronomia 2.0