Az elhízás és fogyás rekordere: 450 kg-ra hízott, majd 365 kg-tól szabadult meg
Philo | 2015.08.23. 12:04:21Nagyon gusztustalan. Ostoba, hogy így elhagyta magát. Ő sem fog valószínűleg 50 évig élni...A szemét újrahasznosításából akár meg is lehet gazdagodni
Egyetlen nadrágja van a milliomos magyar srácnak
A fogyasztás olyan mint a kábitószer
Magyar hippi alakítja a globális szemétpiacot
A szemét nem egy probléma, a szemét szexi!
Nektek mit üzentek a fenti cikkek, videók?komcsi | 2015.06.04. 11:01:31"Kender termesztéssel kezdte? Ez egy rohadt drogos!" (hawkeye)
Nem kell nekik lakás, autó, de még mosógép sem
„A világ legnagyobb taxicégének (Uber) egyetlen autója sincs, a világ legnagyobb médiatartalom-közvetítője (Facebook) nem készít semmilyen tartalmat, a világ elsőszámú piacterének (Alibaba) nincs egyetlen raktára sem, és a világ legnagyobb szállásportáljának (Airbnb) nincs egyetlen ingatlana sem. Az látszik nyerőnek, aki a hozzáférést adja.”lilaflexninja | 2015.06.04. 06:35:52Abszolút egyetértek veled. Meg, bár ne ragaszkodjunk foggal körömmel egy házhoz tényleg, amit aztán nem tudunk eladni, de nem baj az, ha van az embernek egy kis vagyona. Illetve igen, nagyon számít az életszínvonal. Egy bizonyos szint fölött mindegy, hogy az enyém-e, meg bármikor tudok venni, de a csóró embernek számít. Nagyobb biztonságban van attól, hogy valami az övé. Talán, ha amúgy az albérlet, vagy kocsibérlet olcsó lenne, vagy lenne nálunk múltja. A mosodát pl. sose értettem az Usában. Nem kevés pénzt kifizet az ember a mosásért, közben egy évnyi mosoda árából bőven venne mosógépet. Helyi is lenne, mert nem kicsi lakásokban, házakban élnek úgy általában. De náluk ez a szokás hosszú ideje.
Ez a cikk, ez a felfogás egy új generációnak szól, egy olyan rétegnek, ami jobb módú, modern stb. Bár nem tudom, hogy nálunk van-e ilyen egyáltalán. Ez a fiatalos, agilis, jól kereső, jól végzett, modern, multikultis réteg. Jó papíron, meg interneten van, de úgy az életben. Sanszos, hogy aki ilyen, az se itt van.
Zárd el a csapot!
AVIREX | 2015.04.04. 08:26:17Vagy a lepcsohaz liftjehez 1 tokeletesen szigetelt alagut vezethetne akar, es pl. a 7., 8., 9., stb. emeleten mar wc sem kellene. Csupan egyszeru pottyantassal a haz koruli kiskert tragyazasa is meglenne oldva ugyebar ;D
Monsanto. Ugye ismerjük a varázslatos RoundUp vegyszerét? A cég ügyvédje állítja, hogy biztonságos az emberi fogyasztásra is, annyira veszélytelen.
Ezt be is bizonyítja a következő felvételen.Ez történik ha keresztet vetsz az étel fölött!
A római katolikus és az ortodox keresztény világban a legtöbb helyen keresztet rajzolnak a kenyérre, az ételre fogyasztás előtt. Orosz kutatók most azt állítják, hogy sikerült bizonyítaniuk kísérletileg a kereszt jelének csodás hatásait. A szakemberek szerint a hívők által alkalmazott mozdulat megtisztítja az ételt s a vizet a bakteriális tulajdonságoktól.Wisniowiecki | 2015.01.16. 22:02:54Ha valakit érdekel a háttér:
http://index.hu/tech/hoax/2015/01/15/a_kereszt_es_az_ima_megoli_a_bakteriumokat/
- Beteg vagy bűnöző, aki terhesen iszik? „Az ADH1A, ADH1B és ADH7 gének alkoholérzékeny eseteiben már heti egy pohár bor anyai elfogyasztása több ponttal csökkentette a születendő gyermek IQ-ját annak nyolcéves korában. Magyarul mégiscsak annak a tábornak van igaza, akik az alkoholfogyasztás teljes elhagyását tartják a legbiztonságosabbnak a várandósság kilenc hónapja alatt.”norbertvincze | 2015.05.20. 09:39:16http://www.neuroscientistnews.com/research-news/can-drinking-alcohol-harm-child-mother-knows-she-pregnant
Mai cukizé: így fogyasztják le a duci Ewok harcosokat! :D
Így csinál belőlünk drogost az élelmiszeripar
Miközben az élelmiszeripar fantasztikusan képzett vegyészek és szuperízlelők hadseregével munkálkodik azon, hogy rávegyen minket a minél nagyobb zabálásra, szépen hazavágja az ízérzékelésünket...lilaflexninja | 2014.04.22. 08:59:15Még nem olvastam el a cikket, szóval nem tudom, hogy milyen kajákról van szó, de nagyjából minden kajában vannak ízfokozók, ha nincsenek, akkor is vannak (só, cukor dögivel), úgyhogy ez a hátrányos és közmunkás gyerekeket is érinti.
Viszont miért újdonság ez? A chips-csoki-ropi féle kaják mindig is ilyenek voltak. Ha az ember elkezdi enni a csipszet, nem tudja abbahagyni, aztán csokit kell rá ennie, aztán arra meg csipszet. De anyu is ezt csinálja otthon, amikor valami sütit csinál, tesz bele sót, cukrot, meg ami kell, ahhoz, hogy finom legyen. Mert az a lényeg, hogy finom legyen, és együnk még. Kicsiben is, ipari méretben is.
Az holt egyértelmű, hogy nagyon sok ember nem azért eszik, mert éhes, hanem mert a felturbózott ízekkel akarja kényeztetni magát, tényleg mint ha csak drogos lenne (chips zabálás továbbra is). Unatkozik, boldogtalan, kell egy kis öröm, és a mesterséges ízek, vagy a természetesek is akár, örömforrásként jelentkeznek. Viszont már 2000 éve is használtak ilyeneket a rómaiak, csak ők valami fonnyasztott erjesztett rohasztott hal levét használták, amitől állítólag mindennek fenséges íze volt, és jó drágán is adták. Szóval nem újdonság ez szerintem.
Amúgy meg nem az élelmiszeripar csinál ezzel belőlünk drogost, hanem mi magunk nem tudjuk visszafogni magunkat. Jó dolog ráfogni másra, hogy bakker hát csak azért zabálok, mert ízfokozók vannak a kajában. Ja mert amúgy nem zabálnék mi? (oké mondjuk répát tényleg ritkán zabál az ember marokszámra)
- Biztos, hogy az elektromos autóé a jövő?! Avagy Christian Von Koenigsegg „légből” kapott ötlete... :) (Teljesen optimalizált rendszer esetén akár 20000-es fordulatszám, 30%-kal kevesebb fogyasztás, 30%-kal több nyomaték és lóerő, és egyéb nyalánkságok...)
Angol tudás és a belső égésű motor alapfokú szerkezeti ismerete ajánlott... :)Tooni | 2014.04.05. 10:36:16Na ez már kellett!