Így csinál belőlünk drogost az élelmiszeripar
Miközben az élelmiszeripar fantasztikusan képzett vegyészek és szuperízlelők hadseregével munkálkodik azon, hogy rávegyen minket a minél nagyobb zabálásra, szépen hazavágja az ízérzékelésünket...Észak-Koreában meg éheznek...
+ egyben újabb bájos kacaj.focuskoma | 2013.06.08. 11:20:59Bocs haver, nem gondoltam ilyen dolgokra amikor ezt linkeltem.
Nem ad csokit? Zúzda lesz!!!
TeeJay | 2013.03.28. 22:29:27csodálkozom hogy még horrorfilmekben nem vették elő ezt a gépet
és dobnak bele egy embert hogy darálja le :D
esetleg zombikat :D
Volt már pár hónapja egy ilyen "nagy zabagép", ez most annak a bolgár rokona.
hutom | 2011.10.18. 16:00:58amúgyis az amerikaiak megalománok!!! :) (ha ezek egyáltalán azok)
"Tankolás" :D
szaboistvan007 | 2011.09.19. 00:53:48A mókus is olyan mint a patkány, csak jobb a marketingje :D amúgy aranyos :)
A nagy zabagép
Laretta | 2011.11.06. 21:10:11Egy egész disznóval is elbánna az tuti
A kis mohó, két pofára zabálja a moslékot. :D
cila | 2011.05.13. 22:15:14Hogy is nevezték Kétszarvú Iszkender, alias makedóniai Nagysándor lovát? Bucefalus?
http://www.flickr.com/photos/sharmanka/3722851668/
Segítsen valaki szakértő, aki tud latin-görögül.
A "cefalos"-t értem. A Bu lehet bi, azaz kettő. A "falus" lehet fallosz...
Amerika...
baat | 2011.04.20. 12:51:32FERROBOND ! Az Ön ragasztója :D
Hát nem édes a kis cukorfalat? Egyem meg a kis pofiját. Zabálnivaló! ;)
n!ne | 2011.04.23. 00:06:15mert csak :)
Amúgy, hiányolom a lótortát, meg a disznómuffint...
Egy kis diétás ebédecske. Ajánlom a többi videójukat is.
Mr.T. | 2011.06.10. 02:31:50Kisolek küldte:
URL: http://youtu.be/m9FRSghXhDM
Szöveg: Tippeljetek miből készül ez a laza 71500 kalóriás kaja :D
Viszont miért újdonság ez? A chips-csoki-ropi féle kaják mindig is ilyenek voltak. Ha az ember elkezdi enni a csipszet, nem tudja abbahagyni, aztán csokit kell rá ennie, aztán arra meg csipszet. De anyu is ezt csinálja otthon, amikor valami sütit csinál, tesz bele sót, cukrot, meg ami kell, ahhoz, hogy finom legyen. Mert az a lényeg, hogy finom legyen, és együnk még. Kicsiben is, ipari méretben is.
Az holt egyértelmű, hogy nagyon sok ember nem azért eszik, mert éhes, hanem mert a felturbózott ízekkel akarja kényeztetni magát, tényleg mint ha csak drogos lenne (chips zabálás továbbra is). Unatkozik, boldogtalan, kell egy kis öröm, és a mesterséges ízek, vagy a természetesek is akár, örömforrásként jelentkeznek. Viszont már 2000 éve is használtak ilyeneket a rómaiak, csak ők valami fonnyasztott erjesztett rohasztott hal levét használták, amitől állítólag mindennek fenséges íze volt, és jó drágán is adták. Szóval nem újdonság ez szerintem.
Amúgy meg nem az élelmiszeripar csinál ezzel belőlünk drogost, hanem mi magunk nem tudjuk visszafogni magunkat. Jó dolog ráfogni másra, hogy bakker hát csak azért zabálok, mert ízfokozók vannak a kajában. Ja mert amúgy nem zabálnék mi? (oké mondjuk répát tényleg ritkán zabál az ember marokszámra)