A 10 legfurcsább gyerekkönyv
lilaflexninja | 2015.04.01. 07:11:31A félreérthető rajzokat a gyerekek nem értik félre. De az olyanok, mint a téglákat szétfingó japán, vagy a bedugaszolt elefánt, na azok érthetetlenek. Illetve értem én, hogy vannak vicces gyerekkönyvek, és valószínű egy gyerek csak röhög ezeken, csak a felnőttek veszik komolyan.- Amikor a dalszövegíró (és most a postszövegíró) fantázia hiányban szenved... de azért csaj van a képen, szóval kattintsatok, osszátok és énekeljétek ti is: Whoa-oo-ohsergi | 2015.01.30. 13:36:08A fogyasztói társadalmunknak mindig kell az új,akkor is ha nincs.A zenénél igy néz ki.
Microsoft HoloLens - fantasztikus szemüveget mutatott be a Microsoft
bungle | 2016.02.29. 17:55:48http://index.hu/tech/2016/02/29/860_000_forintert_elorendelheto_a_hololens/
Csúszda kilátással
Jurassic World
Egy újabb bőr szerencsétlen dínókról - a fantáziadús sztori egy mutáns, genetikailag módosított szuperintelligens dinoszaurusz kiszabadulásáról szól. Már csak azt nem értem, miért nem az Asylum készítette...Felnőttek játszótere :)
Szancso | 2014.07.03. 19:13:29"Játszani is engedd, szép komoly fiadat!" :)
Így csinál belőlünk drogost az élelmiszeripar
Miközben az élelmiszeripar fantasztikusan képzett vegyészek és szuperízlelők hadseregével munkálkodik azon, hogy rávegyen minket a minél nagyobb zabálásra, szépen hazavágja az ízérzékelésünket...lilaflexninja | 2014.04.22. 08:59:15Még nem olvastam el a cikket, szóval nem tudom, hogy milyen kajákról van szó, de nagyjából minden kajában vannak ízfokozók, ha nincsenek, akkor is vannak (só, cukor dögivel), úgyhogy ez a hátrányos és közmunkás gyerekeket is érinti.
Viszont miért újdonság ez? A chips-csoki-ropi féle kaják mindig is ilyenek voltak. Ha az ember elkezdi enni a csipszet, nem tudja abbahagyni, aztán csokit kell rá ennie, aztán arra meg csipszet. De anyu is ezt csinálja otthon, amikor valami sütit csinál, tesz bele sót, cukrot, meg ami kell, ahhoz, hogy finom legyen. Mert az a lényeg, hogy finom legyen, és együnk még. Kicsiben is, ipari méretben is.
Az holt egyértelmű, hogy nagyon sok ember nem azért eszik, mert éhes, hanem mert a felturbózott ízekkel akarja kényeztetni magát, tényleg mint ha csak drogos lenne (chips zabálás továbbra is). Unatkozik, boldogtalan, kell egy kis öröm, és a mesterséges ízek, vagy a természetesek is akár, örömforrásként jelentkeznek. Viszont már 2000 éve is használtak ilyeneket a rómaiak, csak ők valami fonnyasztott erjesztett rohasztott hal levét használták, amitől állítólag mindennek fenséges íze volt, és jó drágán is adták. Szóval nem újdonság ez szerintem.
Amúgy meg nem az élelmiszeripar csinál ezzel belőlünk drogost, hanem mi magunk nem tudjuk visszafogni magunkat. Jó dolog ráfogni másra, hogy bakker hát csak azért zabálok, mert ízfokozók vannak a kajában. Ja mert amúgy nem zabálnék mi? (oké mondjuk répát tényleg ritkán zabál az ember marokszámra)
Jon Jacobsen lélegzetelállító szürreális fotómanipulációi
AVIREX | 2014.03.31. 21:36:00Húú azok a csúcs illetve laposkalapos emberkék :O
A fekete-fehér kép sem rossz, amelyiken felnyílik az ember szeme, a top 3-ban nálam még a gombás szerepel..
Ja és azért a lány cickói is említésre méltóak az utolsó képen :))
Rosette - esti mese nem gyerekeknek! ;)
vadonka | 2014.03.19. 12:39:16WTF?!
A kis Jeffrey Álomországban ;)
Atih84 | 2014.01.20. 21:20:43Ki talál ki ilyet??? :D De azért jó :D