Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Sissi 2007. 10. 28. 19:36 | #10
Neked se ártana odafigyelni a helyesírásodra...legalább ilyenkor...
Előzmény: csildi (9) 0 VÁLASZ
csildi 2007. 05. 11. 16:58 | #9
Hogy felvilágosítason vki,mondhatnám hogy megtaláld a lelki békédet és tudj majd este aludni...
...Ez nem tudom miért került ide ez a kép,de nem látom értelmét :S---Nem kötelező megnézni, kommentet írni, ha nem látod értelmét akkor főleg nem! :)
...Mert ebbe mi olyan érdekes van,hogy áll egy redőr,meg egy hétköznapi csaj melet,húúú azta ez nagyon érdekes lehet,---Ha lenne annyi eszed és észrevennéd hogy a csajnak a nagy mellei (ejtsd: csöcsei, dudái,cicjei) ki nem bökik a szemed és nem jössz rá h miért került fel, akkor csak annyit mondok h nem láttál még nőt vagy teljesen hülye vagy esetleg vak! :)
...Akkor mondanák valami érdekeset,és vélaeményt,ha csinálnának is valami,pl: Jó leszopná XD Há de most nem?---Nem, mivel ez nem pornó oldal, ha mesztelen csajokat,meg szopást, dugást, anált, animalt, szado mazot és hasonlókat akarsz látni, akkor mennyj egy pornó website-ra! :)
...én nem látok ezen semi különleges dolgot,csak áll két eber egy kocsimelet,lehet hogy épp birságoja ,de akkor is mivan?Semi ---Nem kel megnézni, már említettem!
...Na ez az hogy semi akkor miért mondjak rá véleményt ?---Már megtetted, és elég hosszan!
...Azt hitem találok valmit rajta amire véleményt alkothatok,de semitsem találta--Mégi alkottál "véleményt"!
... Na mindegy ,az a lényeg ez hülyeség volt felrakni.ÉN SZERITEM.De ere adtam véleményt --Az előbb nem azt mondtad hogy nem mondasz véleményt?! o.O..Érdekes..
...az a lényeg ez hülyeség volt felrakni.ÉN SZERITEM.De ere adtam véleményt :D Szeritem hülyeség volt felrakni.---Alig győzök köszönetet mondani, és ezért külön dícséret járt, h kétszer is leírtad h "hülyeség volt felrakni" de akkor még mindig nem értem mi a francnak írtál véleményt és minek nézted meg ha szted hülyeség!
Köszönöm mindannyionk nevében h megosztottad a "véleményed", amit mellesleg nem akartál, de vhogy mégis megtörtént, sebaj..talán egyszer kinövöd ezt a hüyleséget ami jelenleg az agyad helyén kering..ja és igen csatlakoznék az előttem szólohoz, nem ártana, ha mondanád a szüleidnek, hogy szülinapodra vagy karácsonyra vagy csak azért mert jó voltál vegyenek egy helyesírási szótárt! Röviden ennyi :))
Előzmény: Doom (5) 0 VÁLASZ
babus 2007. 03. 18. 13:18 | #8
Én minden esetre javasolnék neked egy helyesírási szótárat , mert ahogy írsz az katasztrófa...szörnyű.
Előzmény: Doom (5) 0 VÁLASZ
barni 2006. 12. 27. 22:52 | #7
kurva vicces menzas!nem lesz bünti
Doom 2006. 12. 23. 15:08 | #6
Ja most látom írjátok,hogy Szondáztatás, hát ere mit mondjak? Ez van ell kapta szegényt pfff de akkor is hülyeségnek tartom :D
Doom 2006. 12. 23. 15:06 | #5
Ez nem tudom miért került ide ez a kép,de nem látom értelmét :S Mert ebbe mi olyan érdekes van,hogy áll egy redőr,meg egy hétköznapi csaj melet,húúú azta ez nagyon érdekes lehet, XD Akkor mondanák valami érdekeset,és vélaeményt,ha csinálnának is valami,pl: Jó leszopná XD Há de most nem? én nem látok ezen semi különleges dolgot,csak áll két eber egy kocsimelet,lehet hogy épp birságoja ,de akkor is mivan?Semi .Na ez az hogy semi akkor miért mondjak rá véleményt ? pffff :S Azt hitem találok valmit rajta amire véleményt alkothatok,de semitsem találta. :S Na mindegy ,az a lényeg ez hülyeség volt felrakni.ÉN SZERITEM.De ere adtam véleményt :D Szeritem hülyeség volt felrakni.
menzas 2006. 11. 29. 11:25 | #4
BÜNTI a rendör lesz szondázva :DD
Petrus 2006. 11. 19. 16:01 | #3
Szerintem attól függ, hogy lesz e büntetés, hogy mi lesz a szondáztatás eredménye. :D
szellike 2006. 10. 03. 22:58 | #2
ahogy a vällapjät elnäzem,a välasz kätesälyes!
Balázs 2006. 10. 03. 19:38 | #1
én jól megbüntetném ezt a rossz kislányt:))))))))))