Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 12. 07:32 | #10
Egyébként a videóról szólva, szerintem nem feltétlenül kell egy gyereket "erőszakosan" felvilágosítani. Leülni vele, hogy na most akkor megbeszéljük, mert azért kislányként én is megrettennék, ha azt mondanák, hogy valaki belém fogja rakni, és akkora lesz a nunim, mint a fél fejem, hogy onnan kibújjon majd a gyerek. De jó hogy nem vagyok kislány. De fiúként is elrettentő lehet kisgyerekként. Ha kérdez a gyerek, ha érdekli, akkor még oké, de akkor se bumm bele, de így, hogy nem is kérdezték? Meg vagina, meg szülés, meg ááááááá szegények.
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 12. 07:23 | #9
Én már oviban, kisiskolásként tudtam, hogy a felnőttek összefekszenek, és a nők hasában a baba, bár akkor még azt hittem, hogy kikakilják, és a puni csak pisilésre jó. Szóval az elv megvolt, de a részletek ködösek voltak. Előtte való korszakra nem emlékszem, gondolom egy ideig gólya hozta a gyerekeket. Na 8-9 évesen kaptam egy könyvet, amiben elég szép rajzok voltak, hogy hogyan születik a baba, inkább a terhességre ment rá, de az elején ott volt, hogy hogyan is kerül bele címszavakban. Ekkor már a részletek is világosak voltak, de távolinak tűnt. Szüleimre nem nyitottam rá sohasem, de olyan érzésem se volt soha, hogy fújj azt csinálják. Ez valahogy természetesnek tűnt mindig, hogy még a szülők is dugnak.

Viszont sose volt otthon téma, sose volt felvilágosítás erről.
Botos Vendel
Botos Vendel 2015. 01. 12. 00:29 | #8
szülejimtö meganagyob tesojimto látam!!!!44444
vadonka 2015. 01. 11. 12:17 | #7
Velem kb 10 évesen apám ezt a könyvet olvastatta el: http://www.libri.hu/konyv/grethe_fagerstrom.peti-ida-es-picuri-1.html

Akkor már javában rángattam a gyíkot sutyiban szóval azt tudtam, hogy be tud keményedni meg olyankor megnő és ha eleget rángatom még fröcsköl is ami nekem jó :) A többiről csak félinformációim voltak szóval a "meséskönyv" az alapokat megtanította. Sok minden nem változott mert ugyanúgy rángattam a gyíkot tovább :) A gyerekcsinálás mikéntje még most sem aktuális pedig már 30on túl vagyok. Úgyhogy ráértem volna megtudni ezeket :)
capara 2015. 01. 11. 12:12 | #6
Nekem egy véletlenül megtalált videókazettáról sikerült felvilágosodni. Fúrcsának tűnt, abba meg soha nem gondoltam bele, hogy a szüleim is ezt csinálhatták/csinálhatják (megjegyzem, még ma is felfordul tőle egy kicsit a gyomrom ;D ).
Aztán jött egy kis zavar az erőben :D mert megnéztem a "Nicsak ki beszél"-t. Nem akartam elhinni, hogy az a nő olyasmit csinálhatott azzal a vén fószerral. Szóval egy ideig úgy gondoltam, hogy már a csókolózástól is lehet valakinek gyereke.
blackmumus 2015. 01. 10. 15:23 | #5
még ha 2 lenne, de hogy ilyen rondák...
Előzmény: sapkabarna (4) 0 VÁLASZ
sapkabarna 2015. 01. 10. 15:01 | #4
Ha nekem két anyám lenne (mint a zöldpólós srácnak), én is nehezen viselném a témát.
+1 VÁLASZ
nkmedve 2015. 01. 10. 14:46 | #3
11 évesen még nem túl késő megkérdezni tőlük ;)
Előzmény: Ravennë (2) +1 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2015. 01. 10. 13:58 | #2
Saját élményemre konkrétan emlékszem még. Én már nagyon fiatalon tudtam a szex létezéséről, és egy olyan dolognak fogtam fel, ami rossz, rendes emberek nem csinálnak ilyet. Mikor bátyáim beavattak kb. 7 éves koromban a piszkos részletekbe, hogy az én saját szüleim is csinálják, és mi is így születtünk, nagyon le voltam döbbenve és csalódott voltam, pár napig idegenként néztem a szüleimre. Komoly kis depresszió ez egy kisgyereknek, azért ragadhatott meg bennem a mai napig, még arra is emlékszem, hogy apukám éppen a kerítést javította, én meg csalódottan figyeltem őt... utólag vicces. :D
De engem azóta sem világosítottak fel a szüleim saját maguk. Vajon tudják már, hogy tudom, vagy még várnak vele a megfelelő pillanatig? :P :D
közlegény
közlegény 2015. 01. 10. 13:55 | #1
a gólya hozza vagy a kanalas gém, kinek melyik