Achilles 2015. 01. 06. 14:29 | #13
Nógrád megyében mindkettőt használják. Egyébként azért nem szedőkanál, "mer ő kanál" :-)
0
VÁLASZ
Szancso 2014. 12. 22. 12:07 | #12
Ha már gyerekek:
Mondjuk ez nem hús, de a lényeg benne van.
http://trollvilag.net/thumbnail/Na-megint-egy-uj-leggitar
Mondjuk ez nem hús, de a lényeg benne van.
http://trollvilag.net/thumbnail/Na-megint-egy-uj-leggitar
0
VÁLASZ
Hantaboy 2014. 12. 22. 09:17 | #6
Kalapács...
Személy szerint nem szeretem a húst klopfolni (potyolózni, lapítani, rost lazítani). Ha vékony szelet húst akarok (bár ilyet minek akarnék amúgy :D ), akkor vékonyabbra szelem a húst. Egy jó szelet húst megkalapálni szerintem vétek, és amíg van hozzá az embernek foga addig szerintem felesleges. Teljesen elborzadok a milliméter vastagra lapított húsoktól, amik éppen, hogy vastagabbak a panírnál.
Amúgy a fagyasztott hús már eleve rost lazított, mivel fagyáskor roncsolódnak a sejtek, és a klopfoló is ezt teszi lényegében...
Személy szerint nem szeretem a húst klopfolni (potyolózni, lapítani, rost lazítani). Ha vékony szelet húst akarok (bár ilyet minek akarnék amúgy :D ), akkor vékonyabbra szelem a húst. Egy jó szelet húst megkalapálni szerintem vétek, és amíg van hozzá az embernek foga addig szerintem felesleges. Teljesen elborzadok a milliméter vastagra lapított húsoktól, amik éppen, hogy vastagabbak a panírnál.
Amúgy a fagyasztott hús már eleve rost lazított, mivel fagyáskor roncsolódnak a sejtek, és a klopfoló is ezt teszi lényegében...
+1
VÁLASZ
lilaflexninja 2014. 12. 22. 07:26 | #5
Akkor most vitassuk meg, ki hogy hívja a húsklopfolót!
0
VÁLASZ