Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Legeslegebb 2007. 07. 14. 14:07 | #8
Ennek a pizzának a puszta gondolata is gusztustalan! Nekem nem tudnának annyit fizetni, hoigy ezt megkóstoljam. persze nem is akar senki fizetni... :)
Wync 2007. 07. 12. 19:24 | #7
Egyszer alkottunk entomo pizzát( csótány ászka lisztkukac) előtte alkohollal fertőtlenítettük az álítokat és egyátalán nem volt rossz íze szerintem külsőeg sem undorítóak csak lekell takarni sajtal ami később tüskés let a lisztkukacoktól :P
mekecske 2007. 07. 12. 16:33 | #6
Reformkonyha barátaim, kéne javasolni a szadesz csúcsnak
JackSlater 2007. 07. 12. 16:00 | #5
de vágod ez is olyan mintha nem tudtad volna eddig milyen a csirke és milyen íze van, lehet hogy gusztustalan ez de az is lehet hogy tápláló meg tele van fehérjével de persze egye meg a rosebb kell a fasznak :D XD
Mimis 2007. 07. 12. 14:39 | #4
Nem azt mondom, hogy pfúj, milyen íze van, hanem hogyan néz ki. :) A kettő nem ugyanaz.
Ettem már énis cifra tengeri herkentyűt, ahol az elején még az sem volt biztos, hogy ki eszik meg kicsodát. :D
Előzmény: Hullamosó (3) 0 VÁLASZ
Hullamosó 2007. 07. 12. 14:30 | #3
Úgylátom ti féltek az új dolgoktól!!!
Én azért szívesen megkóstolnám ugyanis ha valahol ez nagyon is jó kaja akkor mibajod lehet tőle?
Ahhoz képest ettem már csokoládéba forgatott pirított szöcskét is! :)))
Mimis 2007. 07. 12. 14:24 | #2
Nem kicsit gusztustalan. :\
Jelen esetre is igaz, hogy jobb ha nem látod, mit eszel.... Nem egy szakács ismerősöm van, és meséltek érdekes történeteket (pl. a reggel visítva induló daráló a vágóhídon).
varazs 2007. 07. 12. 13:51 | #1
Jò ètvàgyat!