Itt a magyarázat, hogy mért nem kapsz olyan hamburgert a Mekiben, mint amilyen a reklámban szerepel.
plantek 2010. 01. 03. 22:40 | #17
megragadtad a lényegét a témának gratulálok... gyorsbüfék fikázása? egyetlen eggyel kapcsolatban lett leírva a tapasztalat és egy drágább étteremnél detto. Ha számodra a fenti videó sem jelent semmit, akkor tömd csak azt az okos búrád az ilyenfajta kajákkal nyugodtan... tényleg ne is nézd a minőséget, a lényeg az íz... végülis ha romlott vmi és szétbassza a szervezeted az se baj, a lényeg, h FINOM!!! Mielőtt bírálsz inkább neked kéne elgondolkodni, h miért nyilatkozol olyanról, amiben csak fogyasztóként veszel részt! Pás
0
VÁLASZ
bohóc 2010. 01. 02. 01:22 | #16
akárki akármit mond...finom és kész...ez a lényeg...bajom még nem lett tőle...de ezzel az erővel akármelyik étterem kajájától lehet...nemértem mért pont a gyosbüféket kell fikázni...akinek nem ízlik ne egye azt megértem...de aki elvből nem eszik ilyen kaját mert azthallotta hogy blabla meg hogy csak zsír meg zsír van benne meg ilyenek meg szénhidrát meg fenetudja az meg egyen füvet és legyen boldog...ha meg focizol a hússal akkormeg anyád picsáját és nem mosolyogni kéne rajta hanem elgondolkodni hogy milyen fajin gyerek vagy
0
VÁLASZ
plantek 2009. 12. 30. 13:42 | #15
haha :D Mint nyári/diákmelós nekem eszem ágában nem volt ilyesmit csinálni, különben a próbaidőre hivatkozva egy fityinget nem kaptam volna:) és de kibaszottul az étterem minőségét fikázza, gondolkozz már kicsit, ha a vezetőség le se szarja, h mit csinálnak a beosztottak, akkor mégis ki a felelős?^^ és nem az a szitu, h kevés a jelentkező egy-egy állásra és azért nem rúgják ki a tagokat... Tudtommal a Mennyország nem a Balatonon van, a gyros meg rohadtul nem vmi olasz kaja^^ mindemellett köszönöm a jó kívánságokat, hasonló ínycsiklandó kalandokat kívánok én is Neked:P
0
VÁLASZ
bandee1219 2009. 12. 29. 07:43 | #13
Na igen, nekem is vannak szakács ismerőseim, meséltek eleget... A sok gazdag sznob, meg oda jár, mert az előkelő hely... XD
0
VÁLASZ
plantek 2009. 12. 29. 00:18 | #10
hűűű a whopperek egy hosszú műszak végén, mikor a véletlenszerű ellenőrzésen túl volt a brigád bizony tényleg így néztek ki:D túl sok húst tesz az egyik mókus a sütőbe, így nem férnek rá a húskorongok a tálkára, amibe kerülnek a sütés után, azaz az utolsó pár darabka tovább sül mint kellene, sőt el is szakadozik, nem baj mehet az amúgy alapvetően szakadtan a piritóba helyezett szendvics zsömlébe... aztán a maradék salátából, és hagymából pakolunk a tetejére a majonézre, ami már mászik lassan... az aljára, a húsra közvetlen két szikkadt paradicsomot helyezünk, arra pluszba még némi kovi ubit, de persze a "fekete fajtából" és a végén nem ketchupot, hanem BBQ-t tolunk bele... összeillesztjük a két részt, belerakjuk a dobozába és véletlenül sem a megfelelő lejárati időpontot jelöljük be, hanem a 10 perccel későbbit:D... csak egy kis ízelítő a számotokra hogy is megy ez, ha kicsit fáradtabbak a beosztottak:P jah és a mélyhűtött húskorongok olykor-olykor focilabda/hokikorong szerepét töltik be, amitől függetlenül az a szendvicsbe mehet, hisz a sütés során úgyis elégnek a bacik, nomeg ki akarna egy kis hiánnyal elszámolni???:)
0
VÁLASZ
bandee1219 2009. 12. 28. 22:40 | #8
Mellette volt, ez is jó: http://www.youtube.com/watch?v=mbCwi6EeNAE&NR=1
0
VÁLASZ