rubigo 2009. 06. 02. 23:12 | #20
a képeken nem úgy néz, ki mint aki a szabdságáért küzd, hanem mint aki már feldobta a talpát, vagy elkábították
0
VÁLASZ
AVIREX 2009. 06. 02. 22:42 | #19
AZ UTOLSÓ BEKEZDÉST KOMMENTELEM EHHEZ A CIKKHEZ!!!
PESTI KÖCSÖG SEGGFEJEK,BESZARTAK EGY VADDISZNÓTÓL ÉS IGEN,EZ AZ INTELLIGENS MEGOLDÁS.. "LŐJJÜK SZÉT SZERENCSÉTLENT :////// "
______________________________________________________ FUCK _ FUCK _ FUCK _ FUCK
_______________________________________________________
________________________________________________________ ((((( ASSHOLE COPS ))))))
http://index.hu/bulvar/2009/05/27/vaddisznot_fogtak_a_rudasnal/
PESTI KÖCSÖG SEGGFEJEK,BESZARTAK EGY VADDISZNÓTÓL ÉS IGEN,EZ AZ INTELLIGENS MEGOLDÁS.. "LŐJJÜK SZÉT SZERENCSÉTLENT :////// "
______________________________________________________ FUCK _ FUCK _ FUCK _ FUCK
_______________________________________________________
________________________________________________________ ((((( ASSHOLE COPS ))))))
http://index.hu/bulvar/2009/05/27/vaddisznot_fogtak_a_rudasnal/
0
VÁLASZ
közlegény 2009. 05. 27. 19:36 | #15
Borókás vaddisznókaraj cseresznyemártással
Hány személyre: 4 személyre
» 80dkg vaddisznókaraj
» 2ek. olaj
» só, őrölt bors
» 8-10 borókabogyó
» 2 dl száraz vörösbor
» A mártáshoz:
» 2ek. cukor
» 2 maréknyi cseresznye
» 3dl húsleves
» só, őrölt bors
» 2 narancs
» 2ek. konyak
Megtisztítjuk a húst, bedörzsöljük durvára tört borókabogyóval, sóval és őrölt borssal. Körös- körül felforrósított olajon megpirítjuk. A vörösbort aláöntjük, lefedjük és 35-40 perc alatt előmelegített sütőben 240°C-on megsütjük. Saját levével közben meglocsoljuk. A cukrot világosra pirítjuk a mártáshoz. Húslevessel felöntjük, a kimagozott cseresznyét beletesszük és forraljuk 4-5 percig. Levéve a tűzről sóval, őrölt borssal ízesítjük. A narancs levét és a lereszelt sárga héját meg a konyakot hozzáadjuk. Felszeleteljük a puha húst és a mártással kínáljuk.
Adjunk hozzá burgonyafánkot.
Hány személyre: 4 személyre
» 80dkg vaddisznókaraj
» 2ek. olaj
» só, őrölt bors
» 8-10 borókabogyó
» 2 dl száraz vörösbor
» A mártáshoz:
» 2ek. cukor
» 2 maréknyi cseresznye
» 3dl húsleves
» só, őrölt bors
» 2 narancs
» 2ek. konyak
Megtisztítjuk a húst, bedörzsöljük durvára tört borókabogyóval, sóval és őrölt borssal. Körös- körül felforrósított olajon megpirítjuk. A vörösbort aláöntjük, lefedjük és 35-40 perc alatt előmelegített sütőben 240°C-on megsütjük. Saját levével közben meglocsoljuk. A cukrot világosra pirítjuk a mártáshoz. Húslevessel felöntjük, a kimagozott cseresznyét beletesszük és forraljuk 4-5 percig. Levéve a tűzről sóval, őrölt borssal ízesítjük. A narancs levét és a lereszelt sárga héját meg a konyakot hozzáadjuk. Felszeleteljük a puha húst és a mártással kínáljuk.
Adjunk hozzá burgonyafánkot.
0
VÁLASZ
Fireblade1000 2009. 05. 27. 19:28 | #14
Disznó van ott 3 is, de csak az egyik vad!!:)) Ja, és az a vaddisznó amelyik a legokosabb!!:)))
0
VÁLASZ
.::JunKieEQ::. 2009. 05. 27. 16:47 | #12
Na jó-jó..., de mi volt a gáz ? Nem volt nála személyi..? :P :DDD
0
VÁLASZ
Thibbledorf 2009. 05. 27. 14:30 | #7
hogy Felméri Pétert idézzem:"Néznek rá és csak:nyünyő..."
0
VÁLASZ
Békatallér 2009. 05. 27. 14:00 | #5
Sakkban tartották a jetipóverrel. Nagy elmék találkozója... :D
0
VÁLASZ