buldozer 2008. 05. 20. 01:03 | #21
11,25dkg sac/kb 680 ft.ha talalok,megkostolom. : )A magyar konyha nem rossz,plane aki azon nott fel....de hidjetek el,tudnak a vilag mas tajain is fozni.Az,hogy csokis szalonna,hat istenem.Nem kotelezo... : )Purple,ugye nagyon valogatos vagy?
0
VÁLASZ
loloppo 2008. 05. 19. 19:14 | #18
Nem értem miért undorognak ettől egyesek. A hús nem feltétlenül kell hogy sós legyen, nagyon jó mézzel pl. a sült csirke, a vaddisznóhús áfonyalekvárral...stb Vagy a tojásrántotta lekvárral ill. bundáskenyér kakaóporral. Aki vakon elítéli és esélyt sem ad magának hogy kipróbálja, és utána döntsön hogy finom-e vagy nem, az...nem is tudom... menjen a mekibe!
0
VÁLASZ
Éjfélilány 2008. 05. 19. 18:42 | #17
A legjobb: májkrémes kenyér, majonézzel, és hagymával. Elöször undorodtam tőle, de nagyon finom. :)
0
VÁLASZ
spiritmonger 2008. 05. 19. 14:23 | #13
szigeten az egyik grillcucc árus faszival beszéltünk (nagyon elvon fazon volt), és ő mondta, hogy jövőre (idén) új specialitással áll elő, a csokiba mártogatott csirkecombbal.. erre most kiderül, hogy szegényt már megelőzték :D
0
VÁLASZ
kotta 2008. 05. 19. 14:09 | #9
Két díjnyertes recept (az első tényleg az, a kopirájt meg egyiknél se az enyém):
Zsírzserbó
A hitlerszalonnának is nevezett kemény állagú lekvár alá és tejére fagyott hófehér disznózsírréteget helyezünk. Ízléses, zserbóméretű szeletekre vágjuk, és hidegen tálaljuk.
Zsírbólé
Egy kocka margarint (500dkg) egyenletesen eldolgozunk egy nagy üvegtál belső felületén. Sült kolbász forró zsírjával öntjük fel, majd reszelt töpörtyűt és kockára vágott fagyott disznózsírt szórunk bele. Tálalaskor "hűsítőnek" töltsünk ki fejenként 3 dl étolajat.
Jó étvágyat Norbi!
:D
Zsírzserbó
A hitlerszalonnának is nevezett kemény állagú lekvár alá és tejére fagyott hófehér disznózsírréteget helyezünk. Ízléses, zserbóméretű szeletekre vágjuk, és hidegen tálaljuk.
Zsírbólé
Egy kocka margarint (500dkg) egyenletesen eldolgozunk egy nagy üvegtál belső felületén. Sült kolbász forró zsírjával öntjük fel, majd reszelt töpörtyűt és kockára vágott fagyott disznózsírt szórunk bele. Tálalaskor "hűsítőnek" töltsünk ki fejenként 3 dl étolajat.
Jó étvágyat Norbi!
:D
0
VÁLASZ
Erunder 2008. 05. 19. 12:02 | #4
Mikor még koleszba laktam és elsős voltam bejött a szobánka egy marha nagy darab ötödéves tag és megkérdezte hogy van e "kenőcsünk" haverom meg éppen a cipőjét boxolta és felkínálta neki mrő a srác "Hülye gyerek kenyér kenőcsre gondoltam" Adtunk neki ketchupot és azt ették kenyérrel. :)
0
VÁLASZ