Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bandee1219 2007. 11. 22. 06:49 | #25
én nem sok húst eszem és nem ez fog ezen változtatni... :/
dzsuxos 2007. 11. 21. 09:29 | #24
"ebédre hizott patkány vagy már annyira nagy lány hogy ne legyél annyira finnyás majd lenyeled azt is ha nincs más" ha igy haladunk néhány év múlva nekünk is ez lesz a vasárnapi ebédünk....
közlegény
közlegény 2007. 11. 20. 23:51 | #23
Bocs a mélyenszántó kommentért, de hányingerem lett.
közlegény
közlegény 2007. 11. 20. 23:49 | #22
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Maccoyi
Maccoyi 2007. 11. 20. 21:48 | #21
wáááá sült patkány.... guszta.... :S
Kazimir 2007. 11. 20. 21:37 | #20
Faterom egyik munkatársa hozott egyszer kolbászt az egyik kollégáknak. Az ürge meg is ette, nagyon finomnak találta. Kérdezte, hogy milyen hús ez? Nutria jött a válasz. Balra el, broáfka, pedig két perce még finom volt. Lehet, hogy ez is fincsi.
andici_25 2007. 11. 20. 21:17 | #19
huuuuuuuuuuu!!!! ez nagyon gusztustalan b***us
kisduck 2007. 11. 20. 20:58 | #18
elhiszem hogy akkora patkányt talált a macskád, de akkor az valami nagy böszme kan macska nem? mert egy olyat kifektetni nem kis dolog.. régebben volt kuvasz-farkaskutya keverékünk volt hogy 5perc alatt kifektetett 20-at élvezte hogy marcangolta a dögöket! és ami itt a képen van az böszme nagy!!!
Előzmény: rubigo (17) 0 VÁLASZ
rubigo 2007. 11. 20. 18:19 | #17
Ha hiszed, ha nem, ezeknél nem sokkal kisebbek vannak nálunk is. Egy kb. 25 cm-es testhosszal rendelkezőt végzett ki a napokban valamelyik macskánk. És nem ez volt az első... :)
Előzmény: kisduck (16) 0 VÁLASZ
kisduck 2007. 11. 20. 18:12 | #16
Akkor tájföldön jó nagy patkányok vannak! (és méghogy a cunami veszélyes...)
Előzmény: rubigo (15) 0 VÁLASZ
rubigo 2007. 11. 20. 17:30 | #15
A cikk szerint Rats, tehát patkányok... :P
Kamikaze 2007. 11. 20. 16:49 | #14
Kutyát már ettem, ezt is kiprobálnám...
varazs 2007. 11. 20. 15:22 | #13
Na de ez legalàbb nincs èlve àtdòfve pàlcikàval, mint egy màsok poszton egy màsik àllatka...
RdsG 2007. 11. 20. 15:20 | #12
Ha nem a városi, bacival dúsított patkány, akkor miért ne? Biztos fincsi...
Zsolt86 2007. 11. 20. 15:06 | #11
Akármi is ez, tényleg guszta :D
Ártatlan-méz Előd 2007. 11. 20. 15:05 | #10
Az tuti patkány? Nem valami más rágcsáló?
pwnerer 2007. 11. 20. 14:56 | #9
Akkor legközelebb mielőtt étterembe megyek, ellenőröket küldök oda, hogy ugyan nézzék már meg miből is készül az a ragú :D
Előzmény: Sztiki (7) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2007. 11. 20. 14:18 | #8
A magyar gyomor is ismeri ezt, ill. helyesbítek a magyar roma gyomor az ürgehusit. Mert, hogy nem egyszer mutatták már, hogy biza megeszik az ürgéket. én is megenném, ha nem lenne más.
Előzmény: fubu (5) 0 VÁLASZ
Sztiki 2007. 11. 20. 14:04 | #7
Egyébként szerintem is szegény patkányok :)

Viszont nem értem mit kell ezen úgy kiakadni. A patkányhús is nagyon hasonló szövetekből épül fel mint a legtöbb emléős húsa. Ha nem roston sütnék a patkányt, hanem szeletelve vagy ragut csinálnának, akkor valószínűleg észre sem vennétek, hogy milyen húst esztek. A tengeri polip, tinthal, kagyló meg egyebek semmivel sem gusztososabbak, mégis nagyon finomak.
Náluk kevés a marha meg a sertés, azt eszik ami van.

Én pölö tutira megkóstolnám :)
Előzmény: rubigo (4) 0 VÁLASZ
TibbA 2007. 11. 20. 13:58 | #6
Milyen jó illata lehet, ha már az alaknak is be van kötve az orra...
fubu 2007. 11. 20. 13:50 | #5
Nyami-Nyami ez kellene a magyar gyomornak.
rubigo 2007. 11. 20. 12:50 | #4
Na, indulhat a mélyenszántó vita többezer éves kultúrákról, hagyományokról, szokásokról, azok tiszteletben tartásáról és elítéléséről.... :D
Kezdeném mindjárt én, egy vitaindító mondattal:
Szegény patkányok! :)

vargaz 2007. 11. 20. 12:47 | #3
nem tudja vki hogy mennyi most a beles patkány kilója???
enti 2007. 11. 20. 12:39 | #2
ez igazán fincsi lehet .... broáf...
varazs 2007. 11. 20. 12:38 | #1
ès ezt most ìgy, ebèdidò elòtt????