Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
közlegény
közlegény 2016. 08. 31. 08:39 | #13
bezony-bezony beáldozzák a cukorkákat a malacok miatt :)
Előzmény: Traveller_x (10) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 08. 31. 07:22 | #12

Mi a durva? Látogass el egy állatifehérje feldolgozó üzembe. Jótanács: éhgyomorral...!
Előzmény: niof (1) 0 VÁLASZ
Forgi 2016. 08. 30. 22:57 | #11
Egyébként meg elég nagy csúsztatás a dolog mert sok helyen ezt használják az állati eredetű zselé helyett:

https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=agar%20agar


Traveller_x
Traveller_x 2016. 08. 30. 19:59 | #10
A világ másik fele meg éhezik (meg szomjazik is). Aztán percek alatt lehet malacokat összeszerelni. Ez is biztos a gyíklények, meg a csemtré miatt van. MALACLOBBI NEM MÁS!!!!444
Előzmény: közlegény (8) 0 VÁLASZ
SilAsh 2016. 08. 30. 17:36 | #9
Még egy ok, amiért hálásak lehetünk a malacoknak. :D
közlegény
közlegény 2016. 08. 30. 15:41 | #8
kiköpött malac :)
Előzmény: Traveller_x (7) 0 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2016. 08. 30. 14:16 | #7
:o :O :O Ez most tényleg komoly? :O :O :O Hát sosem hittem volna, hogy abból a gumicukorból lesz a malac, amit kiköpök... :O
+1 VÁLASZ
Dmckayals 2016. 08. 30. 14:06 | #6
Cuki malac! :D
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 08. 30. 14:01 | #5
Amúgy hangulatos videó ez, csak felesleges. Aki vega/vegán, az tudja, aki nem az pont leszarja. Esetleg bimbózó vega tiniknek lehet hasznos, akik tudják, hogy vegák akarnak lenni, csak még nem tudják mi mindenben van állat.
vadonka 2016. 08. 30. 12:16 | #4
A májkrém sokkal durvább, vagy a "hagyományos" olcsó virsi, na az még csak a moslékok tárháza. De a húdenagyon szívbarát margarin egyik fő alkotórésze amitől kenhető lesz egy kőolajszármazék. De pl. a tesco-s húspépes előre panírozott "csirkemell" falatok se sok csirkét láttak életükben. Minden ilyen nagyüzemi cucc ilyen, a háztáji bio meg drága, a többség nem azt veszi. A gyorséttermi kaják is tömve vannak olyan adalékokkal, hogy hónapokig elálljanak és olyan ízfokozókkal, hogy az ember rákattanjon és függő legyen. Szar dolog ez az élelmiszeripar tudom :)
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 08. 30. 11:37 | #3
Láttad már, hogy készül a hurka?
Láttad már, hogy készül a szappan?
Láttad már, hogy készül a bőrcipő?

Moszatból jobb lenne?
+1 VÁLASZ
3m3ricus 2016. 08. 30. 10:46 | #2
Nem értem, hogy mi a durva... Zselatinból készül, ami a csontokből és bőrből, így szinte minden részét lehet hasznosítani a malacnak. Mi a gond???
niof
niof 2016. 08. 30. 09:56 | #1
Nem értem, hogy ebben mi a durva? Az, hogy az amúgy is levágott sertések bőrét is felhasználják a zselatin elkészítéséhez, ami a gumicukor egyik alapja? Ez elég alap dolog szerintem...